Stefan Madsen: Vi glæder os

- 29/08/18

Om blot to dage går det løs med første ligakamp i den nye sæson, og hele truppen glæder sig – specielt til at vise sig frem hjemme i Jutlander Bank Arena fra sæsonens første fløjt i Herre Håndbold Ligaen.

Syv træningskampe er spillet samt en vellykket pokalkamp. Og alt i alt har det været en rigtig fin opstart, som cheftræner Stefan Madsen kan se tilbage på – dog med undtagelse af skader på stregpositionen til anfører René Antonsen og nytilkomne Knud Ronau.

- Det har været en fin opstart, hvor vi har fået afprøvet og set de ting, vi gerne ville. Med Knud og René ude har nogle af spillerne været nødt til at tage et ekstra slæb, hvilket de har gjort rigtig godt, men det bliver selvfølgelig rart, når vi får René og Knud klar, siger Stefan og fortsætter: Men samlet set er vi kommet tættere på den fælles oplevelse, som vi ønsker, både på- og udenfor banen, så det tegner lovende for sæsonen.

Der er dog et par positive ting, cheftræneren har bidt ekstra mærke i.

- Vi har generelt haft rigtig god fart i spillet. I perioderne hvor vi har spillet disciplineret og konsekvent, rammer vi et rigtig højt topniveau – det er de par ting, jeg er specielt tilfreds med.

På fredag gælder det så for alvor, når ligasæsonen starter, og særligt ét ord opsummerer følelsen for Stefan før sæsonpremieren.

- Spænding. Masser af spænding. En ting er forberedelseskampe – noget andet er, når det bliver alvor. Og det glæder vi os til, at det bliver fra på fredag.

Fredagens modstander er SønderjyskE, og cheftræneren ser frem til at få lov til at åbne Herre Håndbold Ligaen på hjemmebane.

- Vi glæder os til at vise os frem foran vores trofaste hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena. SønderjyskE har et spændende hold med mange gode individualister. Men jeg håber på, at vi med vores fundament kan sætte os på tingene og hive en sejr hjem i første kamp, selvom det langt fra bliver nogen nem opgave, slutter Stefan Madsen.

Kampen starter kl. 19.30, og du kan være med til at støtte drengene i jagten på to point i sæsonens første ligakamp – køb din billet til sæsonpremieren lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere