Stig Bugge ser frem til en ny sæson uden skader

- 27/05/14
I store dele af sæsonen har pladserne bag udskiftningsbænken været flittigt brugt af vores skadede spillere. En af dem har været højre fløjen Stig Bugge, 21 år.

Han spillede 22 ud af 52 kampe i sæsonen. Først blev han ramt af to fod-skader, og mod slutningen af sæsonen holdt en brækket håndrodsknogle ham ude af spillet.

- Stig Bugges håndrodsknogle er nu vokset fint sammen, og han er klar til at træne med, når truppen indleder træningen mandag 21. juli, siger fysioterapeut Mads Rytter, Arkadens Fysioterapi.

- Jeg glæder mig til at starte på en frisk, siger Stig Bugge. Det har været tre irriterende skader, som har gjort det til en rigtig træls sæson for mit vedkommende. Når man kommer til en ny klub, brænder man efter at vise sit værd. Det har været svært med først to fod-skader og dernæst en brækket hånd. Bedst som jeg troede, at nu var jeg ved at finde tilbage i rytmen efter de første skader, røg jeg ud igen, og jeg krydser alt, hvad der krydses kan for, at jeg undgår skader næste sæson. Nu må min skadeskvote være brugt op.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere