​STOR fødselsdagsfest fredag 13. december!

- 24/10/19


I forbindelse med ligakampen mod Århus Håndbold fredag 13. december kl. 19.30 inviterer vi til KÆMPE fødselsdagsfest, hvor vi fejrer klubbens 9 års fødselsdag.

Den 01.01.2011 blev Aalborg Håndbold stiftet, og vi nærmer os derfor klubbens 9 års eksistens. Det har vi valgt at markere med et gigantisk brag af en fest fredag aften 13. december, når Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena.

Og der er i den grad lagt i kakkelovnen til en KÆMPE fejring.

ALLE billetter vil blive solgt til blot 9 kr., og det gælder derfor om at sidde klar, når vi på tirsdag 29. oktober kl. 12.00 åbner for billetsalget på denne side.

Inden kampen vil der være mulighed for at varme op til kampen i Carlsberg Caféen, og vi er her klar med et forrygende tilbud på en fødselsdagsmenu. For blot 99 kr. får du en lækker tre-retters menu OG en unik Aalborg Håndbold fantrøje. Dette kan ligeledes bestilles fra på tirsdag. 

Fødselsdagsmenuen består af:

 

  • Hønsesalat med svampe og asparges
  • Waldorfsalat a la Victors
  • Gammeldags oksesteg med skysauce og persillekartofler
  • Fødselsdagskage

Matchpartner til denne kamp er Suncharter, og de vil i dagens anledning have en helt særlig konkurrence på højkant, hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 3.000 kroner.

I merchandiseboden vil der denne dag også være helt specielle tilbud.

Foruden alt dette vil der være masser af fødselsdagsstemning over hele linjen, og vi glæder os usandsynligt meget til at fejre vores fødselsdag med op mod 5.000 håndboldglade gæster.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere