Stor rød opbakning til test-kamp fredag aften i Flensborg

- 14/08/14
Selv om det "kun" er en test-kamp, bliver der tryk på i Flens-Arena fredag kl. 19.00, når vi møder sidste sæsons Champions League-vindere SG Flensburg-Handewitt.

Det gælder den traditionsrige Jacob Cement Cup, og danskerklubben forventer minimum 5.000 tilskuere. Der kommer heller ikke til at mangle rød opbakning til Jesper Jensens tropper, idet ikke færre end 60 medlemmer af Aalborg Håndbold Support tager turen i bus til kampen.  Flot, flot.

Der venter os en stor udfordring mod det stærke tyske hold, hvor der bliver et interessant gensyn med Johan Jakobsson. For vores Olafur Gustafsson bliver der også tale om et gensyn med Flens-Arena og mange af spillerne. Han skiftede i sommer fra netop Flensburg-Handewitt til Aalborg Håndbold.

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til Flens-Arena. Det er en fantastisk hjemmebane med en utrolig stemning og opbakning, men jeg synes også, det er imponerende, at vi har 60 fans med fra Aalborg, siger Olafur Gustafsson.

Kampen er vores fjerde test-kamp. De tre første kampe er vundet. SG Flensburg-Handewitt har spillet otte test-kampe med syv sejre og et nederlag til følge. Nederlaget kom i en turnering i weekenden, hvor Melsungen vandt 24-21 over Thomas Mogensen og co.

Flensburgs hold tæller i denne sæson seks danskere: Anders Eggert, Thomas Mogensen, Lasse Svan Hansen, Anders Zachariassen, Kevin Møller og Kasper Kisum.

Cheftræner Jesper Jensen regner med at have lidt flere spillere til rådighed end i de seneste test-kampe. Ole Erevik og Morten Slundt kommer formentlig i kamp. 


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere