​Storskærms-arrangement til udekampen mod Veszprém 25. november

- 16/11/20
 
Onsdag 25. november fra kl. 17.30 inviterer vi til storskærmsarrangement, så vi får endnu en mulighed for at være FÆLLES OM HÅNDBOLDEN!
 
Restriktionerne har desværre sat en begrænsning på, hvor ofte vi kan se alle vores trofaste fans i denne travle håndboldtid – det er vi rigtig ærgerlige over, for vi savner i den grad at se jer alle sammen og dele store oplevelser den ene uge efter den anden.
 
Det er dog ikke muligt i denne tid, og vi har i stedet arbejdet på, hvordan vi kan skabe en ny mulighed for, at vi i fællesskab kan dele store håndboldøjeblikke sammen – og i den forbindelse har vi fået stablet et storskærmsarrangement på benene til det spændende CL-brag onsdag 25. november, hvor vi møder Veszprém på udebane.

Arrangementet kommer til at foregå i Gigantium, og vi har et spændende program klar til jer med tyvstart på vanvittige Black Friday-tilbud i merchandiseboden, konkurrencer om fede præmier, interviews fra Ungarn og selvfølgelig ikke mindst den spændende CL-kamp vist på storskærm. 

Pris pr. person for deltagelse til storskærmsarrangementet er KUN:
  • 20 kr. inkl. en øl/vand
  • 60 kr. inkl. en øl/vand + en sandwich fra Nadias

Billetbestilling er påkrævet, og grundet restriktionerne er der et begrænset antal pladser, der sælges efter først-til-mølle-princippet - du kan bestille din billet og læse mere om arrangementet her: https://shop.aalborghaandbold.dk/arrangement/vez-aah

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften!
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere