Stortalent Simon Hald på ny tre-årig kontrakt i Aalborg

- 27/06/13
Det 18-årige stortalent Simon Hald, der fik debut i ligaen allerede som 16-årig, har haft en travl og spændende uge. Først tre landskampe med U 19 landsholdet i Tyskland, så ny-udklækket student og nu en ny tre-årig kontrakt med Aalborg Håndbold.

Simon Hald har allerede spillet mange U-landskampe, de fleste endda som anfører for landsholdet, har vundet ungdoms-OL og  med til at hjemføre det danske mesterskab for få uger siden.   

- Med sine 2,03 og godt 110 kilo er Simon fremtidens mand i midterforsvaret, og vi er glade for, at han har valgt at fortsætte sin karriere hos os, siger direktør Jan Larsen. Vi skal spille flere end 50 betydningsfulde kampe i den kommende sæson, så jeg er ikke i tvivl om,  at vi får brug for hans mange kræfter. Han viser de rigtige takter til træning og har en fysik, der gør ham unik i sin aldersgruppe.

- Det er dejligt at have fremtiden på plads. Jeg trives i klubben med dygtige trænere og holdkammerater, som jeg kan lære meget af, siger Simon Hald, der 7.- 24. august skal med det danske U 19-landshold til VM i Ungarn.

Jeppe Green fortsætter på højre fløj

Aalborg Håndbold har også forlænget kontrakten med den 20-årige højre fløj, Jeppe Green, for yderligere en sæson.

Jeppe Green kom til klubben sidste sæson og besætter næste sæson pladsen på højre fløj sammen med Stig Bugge.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere