Succesen skal følges op mod Skjern i Gigantium onsdag

- 25/11/13
3.271 tilskuere i Gigantium sidste onsdag mod Ribe-Esbjerg, 3.721 tilskuere i søndags mod Drott - og på onsdag kl. 19.30 bliver vi  tæt på 4.000 på lægterne, når vi møder Skjern Håndbold i et ægte topbrag i Gigantium.

Spillerne værdsætter den flotte opbakning, som er stærkt medvirkende til den flotte statistik med 21 liga-kampe i træk i Gigantium uden nederlag. Sidste nederlag var i september 2012 mod netop Skjern Håndbold - i en kamp, der blev spillet i Gigantium Isarena.

-Vort spil har udviklet sig positivt de seneste kampe, og vi har turdet sætte tempoet et tand i vejret i kraft af, at vi nu har hele truppen til rådighed med undtagelse af langtidsskadede Martin Larsen, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Der er stor selvtillid hos den enkelte spiller og holdet som sådan, men vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi kommer på en meget vanskelig opgave på onsdag mod Skjern, der sammen med KIF Kolding København har været sæsonens mest stabile hold.

- Skjern matcher os på fysikken, og det bliver en tæt kamp med mange infights og hårde mand-til-mand dueller. Det glæder vi os til, og så skal vi undgå, at Skjern kommer i gang med deres kontraer, siger Nikolaj Jacobsen.

Det er fortsat muligt at sikre sig billet til kampen her via hjemmesiden, ligesom du kan bestille spisning før kampen i Carlsberg Caféen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere