Super Cup for både damer og herrer i Gigantium fredag 22. august

- 19/06/14
Fredag den 22. august er der lagt op til et brag af en håndboldfest, når årets Super Cup for både damer og herrer for første gang nogensinde afvikles i et stort opsat dobbeltarrangement i Gigantium i Aalborg.

Både Viborg HK (damer) og KIF Kolding København (herrer) er forsvarende danske mestre samt pokalvindere og skal op mod henholdsvis FC Midtjylland og Aalborg Håndbold (begge DM-sølvvindere).

Arrangøren af Super Cup er de fire klubber samt Divisionsforeningen Håndbold. Administrerende direktør i Divisionsforeningen, Anders Rosbo, ser frem til en aften i særklasse.

-Vi er utrolig glade for at kunne kickstarte sæsonen med denne dobbelte håndbold-lækkerbisken. De fire hold repræsenterer i øjeblikket toppen af dansk klubhåndbold, så vi kan med rette have høje forventninger til spillet på banen. Vi skruer i år også op for selve eventdelen omkring de to kampe, så publikum har virkelig en håndboldfest at se frem til. Det er første gang nogensinde, at Super Cuppen afvikles som et dobbeltarrangement, og jeg vil gerne rose klubberne for at tage stor del i, at den mission er lykkedes. Blandt andet har Viborg HK og KIF Kolding København afgivet deres hjemmebanefordel for at arrangementet kunne blive til noget i Gigantium, siger Anders Rosbo. 
 
Udover sæsonens første trofæ kan de vindende klubber sikre sig 75.000 kr. i præmiepenge, mens der er 25.000 kr. til nummer to.

Billetter kan købes fra torsdag  19. juni kl. 13.00 købes via tophåndbold.dk's hjemmeside - www.tophåndbold.dk - og på www.aalborghaandbold.dk


Kampene i Gigantium  fredag 22. august spilles således:

Kl. 18.00: Viborg HK – FC Midtjylland
Kl. 20.00 KIF Kolding København – Aalborg Håndbold


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere