Svær udekamp mod GOG på onsdag

- 13/02/17
Efter sejren over BSV i sidste uge kommer vi på en ny, vanskelig opgave, når vi på onsdag kl. 18.30 møder GOG på deres hjemmebane i Gudme.

Fynboerne sprudler af selvtillid efter en flot sejr på 36-32 i lørdags på udebane over St. Raphael, nummer tre i den franske liga. Samtidig kæmper GOG for at sikre sig pladsen i slutspillet. Holdet er p.t. nummer syv med 20 point, mens vi har 30 point på førstepladsen.

Vi har mødt GOG to gange tidligere i denne sæson, begge gange i Jutlander Bank Arena og begge gange med sejre til os. Først 25-22 i 888ligaen og dernæst 31-29 i kvartfinalen i Santander Cup.

Det er to hold, der traditionelt udkæmper tætte kampe mod hinanden. Kampen er samtidig et gensyn for Sander Sagosen med tre af holdkammeraterne på det norske succeshold fra VM: Målmanden Espen Christensen, venstre backen/playmakeren Gøran Johannessen og venstre fløjen Magnus Jøndal.

Læg dertil en stærkt spillende Niclas Kirkeløkke på højre back, Lasse Møller på venstre back, klogt spillende Tobias Møller på den uvante plads som playmaker, stærke Henrik Jakobsen på stregen og lynhurtige Mark Strandgaard på højre fløj.

Kampen spilles onsdag kl. 18.30 i Gudme og dømmes af Daniel Møller og Jakob F. Hansen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere