Svær udekamp mod Nordsjælland, der kæmper for "livet"

- 26/02/13
Kampene kommer som perler på en snor.  Efter sejren over SønderjyskE i fredags går turen onsdag til Hillerød, hvor vi møder Nordsjælland Håndbold, der p.t. er placeret på sidstepladsen i ligaen, og som kæmper hårdt for at undgå den direkte nedrykning.

- Nordsjælland har en række spillere med stor liga-erfaring, og de har gjort det godt i en række kampe, selv om det ikke er lykkedes at få point. Vi skal derfor være skarpe i både forsvar og angreb. Jeg er sikker på, at Nordsjælland kommer med stor gejst, og at vi skal både fighte og spille godt for at vinde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

 -  Der er fortsat en positiv udvikling i vort spil, og vi skal have begge point med hjem fra Sjælland, siger cheftræneren, der fortsat må stille op uden højre backen Johan Jakobsson. Han er fortsat plaget af sin ryg-skade.

Nordsjælland har veteranen Kristian Asmussen i målet, Nikolaj Koch-Hansen, H. C. Lund og Morten Nyberg i bagkæden, Lars Mousing og Alexander Lynggaard på stregen, Anders Christensen på højre fløj, og Alexander Hansen og Morten Schou skiftevis på venstre fløj. Kasper Kisum supplerer på venstre back.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere