Svendeprøven bestået: Fantastisk flot sejr i Velenje

- 16/10/13
Svendeprøven bestået med ug og kryds og slange. 

Fantastisk flot kamp af hele holdet på den vanskelige udebane i slovenske Velenje. God taktik, klogt spil, hård fight i 60 minutter, gode redninger i målet og nøglespillere, der præsterede. 

Sejren blev på 30-25 efter føring på 15-11 ved pausen, og bortset fra 1-0 til Gorenje Velenje var vi foran hele kampen. Via 3-1 blev det 6-2 og 9-6, men så kom hjemmeholdet op på 9-9, inden vi lukkede af i forsvaret de sidste 10 minutter af 1. halvleg og gik til pausen med føring på 15-11. 

Mads Mensah Larsen, Morten Slundt, Jacob Bagersted, Tvedten og Erevik førte an, men blev suppleret af de øvrige, der kæmpede og spillede klogt. 

En føring, der gav ro i pausen, og vi indledte 2. halvleg med en flot scoring af Mads Mensah til 16-11, og i resten af halvlegen kom slovenerne ikke tættere end tre mål. 

Med et kvarter igen kom Richard Kappelin på banen og gjorde et flot indhop. Det samme gjorde Nicolai Nygaard Pedersen, der imponerede med tre vigtige scoringer i den sidste fase af kampen, hvor hjemmeholdet gik ultra-offensivt på Slundt og Mensah. I flere perioder viste Håvard Tvedten sin store rutine ved at deltage aktivt i bagspillet og scorede vigtige mål. 

Igen gode forsvarpræstationer af Barud og Christian Jensen, der spillede 60 fejlfrie minutter på højre fløj og scorede på den ene chance, han fik og dækkede flot op. 

Sejren betyder, at vi sætter os på tredjepladsen i puljen med fire point for fire kampe og har nu en pause i Champions League, indtil vi spiller på udebane i Drott Halmstad 17. november. 

Holdet får dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, for allerede på lørdag kl. 17.10 kan du opleve holdet i Gigantium i kampen mod Århus Håndbold.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere