Syv spillere i aktion på landshold i disse dage

- 03/04/14
Dern røde Aalborg Håndbold-trøje er skiftet ud med landsholdstrøjerne i denne uge. Ikke færre end syv spillere er i aktion, og flere kunne have været afsted, hvis de ikke havde døjet med små-skader.

Trioen Mads Mensah Larsen, Morten Slundt og Jacob Bagersted er med, når hele nationen i aften, fredag og søndag tager afsked med Ulrik Wilbek som landstræner i Golden League. Når Morten Slundt kommer på banen, bliver det hans debut på A-landsholdet.

I aften kl. 21.00 spiller holdet i Forum Horsens mod Slovenien, fredag kl. 21.15 i Gigantium i Aalborg mod Norge og søndag kl. 20.15 i NRGi Arena i Aarhus mod Frankrig. Alle tre kampe vises direkte på TV 2.

Det norske landshold er uden "lokalt" islæt, idet Ole Erevik plejer en mindre skade, mens Håvard Tvedten ikke blev udtaget af den nye norske landstræner Christian Berge, klubtræner i Elverum.

Desuden har Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen siden mandag været samlet med U 20-landsholdet i Brøndby og er nu rejst til Prag i Tjekkiet, hvor holdet de kommende dage spiller kvalifikationskampe til EM i Østrig i sommer.

Holdet spiller fredag, lørdag og søndag mod henholdsvis Slovakiet, Polen og Tjekkiet, og de to bedste nationer kvalificerer sig.

Forsvarskrumtappen Niclas Barud har siden mandag været samlet med et ungt svenskt landshold, der i aftes spillede mod Tyskland i Stockholm og vandt 30-25. De to hold mødes igen i aften i Eskildstuna. De svenske landstrænere roser Barud for en god indsats i defensiven.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere