Tæt på sejren i SønderjyskE, men vi måtte nøjes med uafgjort

- 12/03/16
Det var tæt på begge point i Skansen i Sønderborg - og vi havde havde fortjent sejren -men 30 sekunder før tid kiksede en aflevering, og så udlignede hjemmeholdet til slutresultatet 25-25.

Vi spillede en flot kamp og ærgerligt, at det ikke lykkedes at få begge point. VI var foran hele kampen på nær ved 11-10 og 12-11 ved pausen. Største føringer var ved 23-20 og 24-21 med tre minutter igen. Ved hjemmeholdets reducering til 22-24 fik Simon Hald to minutters udvisning, hvilket satte os under pres i de efterfølgende angreb.

Især Morten Slundt var stært spillende på højre backen i kampens afslutning, og han var tæt på at krone en flot kamp med at blive matchvinder med vores tre sidste mål.

Vi fik Martin Larsen skadet allerede på første angreb, da han i et svæv ind over midten blev sendt i gulvet med strakte arme af SønderjyskEs Magnus Gullerud. Martin Larsen beskadigede knæet og kom ikke på banen mere i kampen, mens Magns Gullerud heldigt nøjedes med en to minutters udvisning. Vi havde en sygdomsramt Emil Berggren i truppen, men han havde kun kræfter til få minutter på banen.

Det forhindrede os ikke i at komme bedst fra start og var i spidsen indtil 10-9. Sander Sagosen var stærkt spillende, forsvaret stod godt og Søren Westphal havde flotte redninger i målet.

Vi kom bedst ud til 2. halvleg med tre hurtige mål - foran 14-12. Vi førte med et eller to mål  indtil 20-20. Sander Sagosen, Chris Jørgensen og Slundt scorede til 23-20 med seks minutter igen.

Så fulgte den spændende afslutning. Vi havde fortjent bedre, men sådan skulle det ikke være.

På onsdag kl. 18.30 venter KIF Kolding København i Jutlander Bank Arena.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere