Taktisk sats lykkedes delvist i Kielce, men nederlag på syv mål

- 23/11/14
Cheftræner Jesper Jensen tog et taktisk sats med syv markspillere fra kampens start, og det gav en overraskende åbning på den vanskelige udekamp i Kielce i Polen. Det betød, at vi havde føringen langt hen i 1. halvleg - til 12-12, men så var det slut. Kielce scorede til 16-12, og så sig ikke senere tilbage. 

Den taktiske variant gav i starten megen plads til en særdeles velskydende Martin Larsen, der scorede fem mål i 1. halvleg. Sander Sagosen var også suverænt skydende i de første 30 minutter med syv mål, men paradoksalt nok kom ingen af de to på scoringslisten efter pausen. 

Kielce gik til pausen foran 18-15 efter en halvleg, hvor vi så meget få redninger i begge ender af banen. Slawomir Szmal reddede stort set kun en kontra fra Håvard Tvedten, men både Søren Westphal og Ole Erevik også havde det svært. 

Kielce begyndte uden holdets bedste playmaker, Uros Zorman, og da han kom på banen, kom der for alvor pres på i deres spil. 

Det med redninger skiftede  efter pausen. Szmal blev erstattet af Marin Sego, og Søren Westphal spillede sig op især i begyndelsen af 2. halvleg. 

Isa Guardiola kom på banen fra 2. halvlegs start og scorede tre mål på de tre første angreb, så vi kom op på kun at være bagud 19-18 efter 10 minutter, men det blev 21-18. Vi kom bagud med fem mål for første gang ved 25-20 efter 17 minutter, og resten af kampen blev mere et spørgsmål om at bytte mål. Kampen sluttede med, at vi indkasserede et nederlag på syv mål - 33-26.  Det burde reelt kun have været 32-26, da et straffekast fra Bielecki i 2. halvleg blev dømt inde uden at være det. 

Vi måtte som ventet spille uden Emil Berggren, der døjer med en knæ-skade. Marcus Mørk og Stig Bugge var heller ikke til rådighed. 

Næste søndag kl. 16.50 spiller vi en meget vigtig kamp hjemme i Gigantium i Champions League, når franske Dunkerque kommer på besøg. Inden da spiller vi på hjemmebane i Boxer Herreligaen mod SønderjyskE - onsdag kl. 19.30. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere