Test-kamp i Klarup onsdag mod Skanderborg Håndbold

- 06/08/13
Midt mellem to test-kampe mod Flensburg Handewitt står liga-kollegerne fra Skanderborg Håndbold på menuen i en test-kamp onsdag 7. august kl. 18.30 i Klarup-Hallen.

-Skanderborg er en fin træningsmodstander på nuværende tidspunkt. De spiller godt tempofyldt håndbold. Jeg var godt tilfreds mod indsatsen mod Flensburg i lørdags, og får hver kamp får vi mulighed for at bygge videre på vort fundament, siger cheftræner NIkolaj Jacobsen.

Skanderborg har flere nye spillere på holdet i denne sæson, og for vores nye venstre fløj, Buster Juul er det et gensyn til sidste sæsons holdkammerater, der netop er vendt hjem fra en træningslejr i Sverige, som de sluttede af med en sejr over Kristianstad, der sidste var i finalen i Sverige.

Kampen i Klarup arrangeres i samarbejde med Nøvling IF, der er en af vores samarbejdsklubber, og der er billet-salg ved indgangen i Klarup-Hallen.

Efter kampen i Klarup går turen til Bremen, hvor vi i weekenden deltager i en træninsgturnering. Lørdag møder vi Flensburg Handewitt igen i en "semifinale", og søndag gælder det kampen mod vinder/taber af den anden "semifinale" mellem de to Bundesliga-hold, Lemgo og Melsungen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere