Tid til revanche mod Århus lørdag kl. 17.10 i Gigantium

- 18/10/13
Lige ved og næsten mod Champions League-vinderne fra HSV Hamburg i søndags. Sejr på 30 - 25 på vanskelig udebane i Velenje i Slovenien for to dage siden.

I morgen lørdag kl. 17.10 går vi på banen i Gigantium for at sikre to point i ligaen mod Århus Håndbold og samtidig sikre os revanche for nederlaget til dem i Super Cuppen 23. august.

Truppen landede i Aalborg igen midt på eftermiddagen i går efter rejsen hjem fra Slovenien og når en enkelt træning i dag som forberedelse til kampen i morgen mod Erik Vejes tropper fra Århus.

- Vi hader at tabe - og ikke mindst i Gigantium. Derfor skal nederlag til Århus i Super Cuppen revancheres. Vi har også brug for to point for at følge toppen i ligaen, så vi går benhårdt efter sejren, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der har samme mandskab til rådighed som i Slovenien. Altså fortsat uden Tobias Aren, Marcus Mørk, Johan Jakobsson og Martin Larsen.

- Århus er i stærkeste opstilling, og vi er forberedt på forskellige forsvarsformationer fra dem i løbet af kampen. Deres veteran-målmand, Jan Tromle Nielsen, har stor betydning for dem, og ham skal vi ikke skyde varm. Samtidig skal vi undgå deres kontraer i både højre og venstre side, og i bagkæden skal vi især holde øje med Rune Ohm, Kasper Olsen, Henrik Hansen og Nikolaj Veje Rasmussen, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter kampen på lørdag er der otte dages pause inden opgøret ude på Bette Balkan søndag 27. oktober. Vi gør opmræksom på, at det er muligt at komme med på Aalborg Håndbold Supports bustur til den kamp. Læs mere på www.aahs.dk


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere