Til udekamp på Mors med selvtilliden i orden

- 25/11/11
Vi drager lørdag til Limfjordsøen Mors for at møde Mors-Thy Håndbold - med i bagagen er en god portion selvtillid efter den komfortable sejr på hjemmebane i fredags over Skanderborg, men også med en vished om, at hjemmeholdet har tænkt sig at kæmpe hårdt for at beholde de to point hjemme i Nykøbing.

Mors-Thy har med cheftræner Jan Paulsen ved roret klaret sig over forventning hidtil i denne sæson og har 11 point for 12 kampe lige som - point, som er hentet på hjemmebane med sejre over SønderjyskE, Skive fH, Lemvig og Nordsjælland, uafgjort mod Århus - og ikke mindst en overraskende sejr på udebane i Skjern.

Holdet har de to stregspillere Einar Hrfafnsson og Jon Johansson ude med skader, ligesom veteran-målmanden Michael Bruun var ude med en rygskade i den seneste kamp, men som måske bliver klar til lørdag.

Profilerne på hjemmeholdet er venstre backen Marcus Mørk, fløjen Morten Balling, der bruges meget i bagkæden, playmakeren Jac Karlsson, der sætter spillet godt op, og den serbiske højre back Dragan Tubic. Holdet har fornyligt lejet venstre fløjen Jørgen Rasmussen i Skjern, og han passer fint ind i holdets meget tempoprægede spil.

Vores cheftræner Robert Hedin har en skades-fri trup med i bussen til Mors. Olexandra Shevelev vendte tilbage sidste fredag, og i morgen er Johan Jakobsson klar til at spille igen efter fire ugers pausen - har ikke spillet siden fem minutter inde i halvleg i sejren over AG København i Brøndby-Hallen.

Kampen spilles lørdag kl. 16.00.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere