Tilbage i Jutlander Bank Arena

- 07/03/19

Efter knap tre uger uden hjemmekampe er vi fredag aften igen tilbage i vante omgivelser, når Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer på besøg.

Kampen er den tredje sidste i grundspillet, og det begynder for alvor at spidse til. Hvert point kan derfor vise sig at få altafgørende betydning.

GOG sejrede onsdag aften, og de tilbageerobrede dermed førstepladsen, som de nu indtager med 36 point – et point mere end vi har på andenpladsen.

Det er dermed kun en sejr, der tæller i morgen, så vi kan sætte fynboerne under maksimalt pres forud for grundspillets afgørelse.

Med en sejr kan vi samtidigt næsten definitivt sikre os en top 2 placering, som vil give os to point med videre til slutspilspuljen. Der hersker derfor ingen tvivl om vigtigheden af fredagens kamp.

Vores modstander fredag aften har hentet tre point i deres seneste tre kampe – herunder et enkelt point på udebane mod TTH Holstebro.

Pointene har givet dem lidt luft til den direkte nedrykningsplads, og de kan med point fredag aften spille sig endnu tættere på definitivt at undgå den direkte nedrykning.

Der er altså vigtige point på spil i begge ender af tabellen, og der kommer uden tvivl tryk på kedlerne fredag aften i Jutlander Bank Arena, hvor mere end 4.000 allerede har sikret sig sin billet.

Du kan dog fortsat nå at få fingrene i din billet og støtte drengene i jagten på to vigtige point mod vestjyderne fredag aften. Kampstart er kl. 18.30, og du kan købe din billet lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere