Tilskuer-rekord: 90.660 - med et gennemsnit på 3.626 pr. kamp

- 14/05/14
90.660 tilskuere til sæsonens 25 hjemmekampe i Gigantium. Et gennemsnit på 3.626 tilskuere pr. kamp, hvilket er en stigning på 400 tilskuere pr. kamp i forhold til sidste sæson og en stigning på 700 tilskuere pr. kamp i gennemsnit i forhold til sæsonen 2011/2012.

Totalt set har vi på to sæsoner øget vort tilskuer-tal med godt 40.000 eller 81,3 procent - i kraft af flere kampe, men også betydeligt flere tilskuere til de enkelte kampe.

Vi har det højeste tilskuer-tal i ligaen - skarpt forfulgt af KIF Kolding København.

- Vi har en fantastisk opbakning fra tilskuerne i hele Nordjylland. Vi kan se, at når vi leverer det rigtige produkt både på banen og uden for banen, så kommer tilskuere også. Vi forsøger at gøre hver eneste kamp til en unik begivenhed og er meget aktive for at få tilskuere i hallen. Det lykkes, og heldigvis er der flere og flere, der køber sæsonkort, så de har samme siddeplads hele sæsonen og er sikker på en plads, når der er udsolgt, som vi har haft flere gange her mod slutningen af sæsonen, siger direktør Jan Larsen.

- Selv om vi har haft en kraftig stigning i tilskuer-tallet, så er det også vores ambition for næste sæson, at tallet skal stige yderligere. Så længe der er en ledig plads i Gigantium vil vil arbejde for, at den bliver besat. Jo flere tilskuere, jo bedre stemning og atmosfære i Gigantium, siger Jan Larsen.

Sæsonen har budt på 25 kampe: 13 i grundspillet i ligaen, tre i slutspillet, en semifinale, en finale, seks kampe i Champions League og Super Cup som sæsonens allerførste kamp.

- Der har været masser af håndbold i verdensklasse med Chamopions League-kampe mod f.eks. SG Flensburg-Handewitt, HSV Hamburg og FC Barcelona, spændende liga-kampe i både grundspil og slutspil, semifinaler og finaler. Vi håber, at næste sæson byder på lige så mange gode håndbold-oplevelser i Gigantium, siger Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere