Tilskuer-rekord står for fald i nyt top-brag mod Kolding

- 05/04/13
Førstepladsen i slutspilspuljen er i spil og nyt drama i vente, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding København tørner sammen i Gigantium lørdag 13. april kl. 15.00. Som altid, når de to hold mødes, er der stor forhåndsinteresse for kampen, og der er allerede solgt 3.500 billetter.

- Det bliver en af sæsonens helt store kampe i Gigantium, og jeg forudser et brag af en kamp mellem to formstærke hold med en perlerække af stjernespillere. Der er allerede nu så stor efterspørgsel på billetter til kampen, at sæsonrekorden på godt 4.100 tilskuere står for fald, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Den nuværende sæson-rekord i Gigantium blev netop sat, da KIF Kolding København sidst var på besøg - i februar, da Aalborg Håndbold vandt 23-22 efter et medrivende drama.

- Der er altid spænding og dramatik, når de to hold mødes. Begge hold går benhårdt efter sejren på lørdag - en sejr, der er tæt på at give adgang til semifinalen til det vindende hold, siger Jan Larsen.

- Vi glæder os til en forhåbentlig spændende kamp med masser af drama og fuld knald på de 4.200-4.300 tilskuere i Gigantium. Begge hold ser ud til at have ramt storformen på det rigtige tidspunkt, så det bliver håndbold i verdensklasse,  forudser Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere