To point på kontoen i åbningskampen

- 07/09/11
Så er Aalborg Håndbold i gang. To point på kontoen efter en sejr på 30-25 over Nordsjælland - en fortjent sejr set over de 60 minutter, selv om der var udfald undervejs.

Vi lagde ud med en godkendt 1. halvleg foran et oplagt og stort publikum i Gigantium på 2.615. Spillet var koncentreret, og Nordsjælland blev holdt nede på 11 mål - ikke mindst takket være storspil af Ole Erevik i målet. Et niveau, han holdt i hele kampen, og han var stærkt medvirkende til sejren.

Cheftræner Jakob Vestergaard måtte i løbet af eftermiddagen modtage afbud fra Håvard Tvedten, der er sengeliggende med influenza.

Henrik Møllgaard bankede det første mål i nettet for Aalborg Håndbold, og holdet trak fra til 8-5, bl.a. på en række gode mål af holdets nye svenske højre back, Johan Jakobsson.

Begyndelsen på 2. halvleg var katastrofal i begge ender af banen. Nordsjælland scorede fem mål på fem minutter og var pludselig foran 17-15, men igen bød Kristian Kjelling ind med en flot enkeltmandspræstation, så vi kom foran 23-20 efter 17 minutter.

Keeper Søren Pedersen gjorde et godt og vigtigt indhop midt i halvlegen ved et straffekast fra Chris Jørgensen. Søren P. reddede sjællændernes forsøg flot.

Det blev 25-22, men nærmere kom Nordsjælland ikke. Holdet scorede kun fem mål i de sidste kvarter. Forsvaret lukkede godt af, og kiksede det, så var Erevik på pletten.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere