To træningskampe på to dage

- 31/07/18

På torsdag tager vi hul på træningskampene forud for den kommende sæson. Her møder vi islandske Haukar i Viborg, mens vi dagen efter drager til Nordtyskland for at møde de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt.

Når torsdagens kamp fløjtes i gang kl. 18.00 i Vibocold Arena bliver det med flere bekendtskaber på tværs af holdene. Vores cheftræner de seneste to sæsoner, Aron Kristjansson, er nu tilknyttet Haukar. Sønnike Darri Aronsson fik sidste år debut på vores ligahold, og han er nu også vendt hjem til Haukar og står dermed på den anden side, når startfløjtet lyder.

For Janus Smarason er det også et gensyn med sin gamle klub. Han kom hertil fra netop Haukar tilbage i januar 2017.

Opgøret spilles i forbindelse med afholdelsen af Generation Handball i Viborg, der er et kæmpe håndboldstævne med deltagelse af flere end 150 hold fra 15 forskellige lande.

Dagen efter går turen til det nordlige Tyskland, hvor vi uden tvivl vil stå overfor en stor udfordring – det er nemlig ingen ringere end de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt, vi står overfor.

Mødet med nordtyskerne byder også på et gensyn med én af de tidligere store Aalborg-profiler – i mere end en forstand. Vores tidligere to-meter-mand på stregen, Simon Hald, skiftede i sommerpausen til Flensborg. I sin hidtidige karriere har han kun spillet i den røde Aalborg-trøje, hvor det er blevet til mere end 200 kampe og knap 500 mål.

Jacob Cement Cup, som kampen kaldes, starter kl. 19.00 i FLENS-ARENA – allerede kl. 17.00 er der dog også et andet håndboldopgør på programmet i arenaen, når de to klubbers ungdomshold tager hul på den dansk-tyske duel.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere