To vigtige point sikret trods store udsving undervejs

- 12/12/14
To point. Vigtigst af alt.

Sejr på 27-25 i lokal-opgøret mod Mors-Thy Håndbold. Vi var langt fra niveauet i tirsdagens super-kamp mod KIF Kolding København, men vi holdt moralen i top i 2. halvleg og kørte sejren hjem.

Mors-Thy Håndbold indledte med at komme foran 3-0 på de første fire minutter. Jonas Porup bombede målene ind bag Ole Erevik, der midt i halvleg måtte lade sig udskifte med Søren Westphal. Gæsterne holdt føringen frem til 9-7 og 10-8, men vi fik kontakt ved pausen. 13-13.

Vi kom bedst ud til 2. halvleg og kom foran 16-13, og Mors-Thy Håndbold skulle bruge syv minutter til at score det første mål i 2. halvleg. Vi var foran 18-16 og havde chancerne til at trække afgørende fra, men i stedet lukkede vi Mors-Thy Håndbold ind i kampen igen. Det blev 18-18, og gæsterne kom foran 20-19. Holdene fulgtes ad til 23-23 med syv minutter igen. Vi kom på 25-23 og 26-24 og afgjorde kampen med scoring til 27-24 med to minutter igen.

Ole Erevik var kommet på banen igen til sidst og havde flere gode redninger i slutfasen, ligesom Martin Larsen med fem scoringer i 2. halvleg, Sander Sagosen og Emil Berggren scorede vigtige mål. 

Ud over Marcus Mørk, Isa Guardiola og Stig Bugge, der har været ude i længere tid med skader, var vi i aften uden Nicolai Nygaard Pedersen, der er ramt af en forstrækning i maven.

De to point betyder, at vi indtager andenpladsen i rækken, indtil Team Tvis Holstebro og Skjern mødes søndag, og netop de to hold er vores næste modstandere på udebane. Skjern Håndbold på onsdag og Team Tvis Holstebro på lørdag.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere