To x Team Tvis Holstebro - først liga-kamp fredag

- 22/10/15
Kursen er sat mod Holstebro to gange inden for den næste uge. I morgen fredag gælder det opgøret i Boxer Herreligaen og næste torsdag kvartfinalen i pokalturneringen Santander Cup. Begge kampe spilles kl. 20.30, og pokalkampen i næste uge kan ses på TV 2 Sport.

Vi har de seneste sæsoner spillet mange tætte opgør mod Team Tvis Holstebro, og det ligner de to kommende kampe også. Vi har revanche til gode fra sidst, vi mødtes. Det var semifinalen ved Final4 i Jutlander Bank Arena i marts, hvor vi tabte 28-21. Til gengæld vandt vi 24-23 sidst, vi spillede i Gråkjær Arena, hvor vi på et tidspunkt var bagud med ni mål.

Siden er der sket en del udskiftninger hos Team Tvis Holstebro og forsvarsformationen er ændret til det mere defensive under cheftræner Patrick Westerholm. Væk er brødrene Damgaard, og bagkæden udgøres nu primært af formstærke Peter Balling, Jonas Larholm og islændingen Sigurbergur Sveinsson, der er kommet fra Bundesligaen. Patrick Wiesmach og Magnus Bramming er to meget farlige fløje, der er stærke i kontrasspillet.

- Vi skal undgå at give Team Tvis Holstebro mulighed for kontraer, så vi kan komme hjem og stå solidt i vort forsvar, siger cheftræner Jesper Jensen, der endnu har spørgsmålstegn ud for spillere, der døjer med små-skader.

Før kampen er vi på en delt førsteplads i ligaen med KIF Kolding med 12 point for ni kampe, mens Team Tvis Holstebro har otte point for syv kampe på 9.-pladsen. Ligaen er så tæt som næste aldrig tidligere set med få point mellem de øverste otte-ni hold.  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere