Tønder kommer med stor gejst og frisk sejr

- 26/09/16
Efter sejr i pokalturneringen og i de tre første kampe i 888ligaen kommer vi til hjemmekampen i morgen, tirsdag 27. september kl. 19.30 - med selvtilliden i orden. Det gør modstanderne fra TM Tønder Håndbold til gengæld også. De sikrede sig nemlig første sejr i ligaen, da de søndag vandt 27-25 på hjemmebane over Århus Håndbold.

TM Tønder Håndbold spiller som de fleste oprykkere med stor gå-på-mod og gejst, og det har givet tætte kampe i de tre første runder. Føst nederlag hjemme på 29-26 til Skjern Håndbold, dernæst nederlag på 25-20 på udebane mod TTH Holstebro, og så forløsningen med en sejr mod Århus Håndbold. Stærkt forsvarsspil og mange redninger af keeper Emil Tellerup.

Tønders hold består af en række talentfulde spillere, og i kampen mod Århus scorede venstre backen Rune Schrøder syv mål. Brødrene Ulrik og Oliver Nøddesbo Eggert dækker pladserne som højre back og playmaker sammen med  Kristian Stoklund og Nikolaj Enderleit, begge tidligere Kolding. Fysisk stærke Martin Kærgaard og Jimmi Elmgaard passer stregen og udgør midterforsvaret.

Hos os selv kan cheftræner Aron Kristjansson igen disponere over de samme 14 spillere, der har sikret sejrene i de første fire kampe.

Kampen spilles tirsdag kl. 19.30 og dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere