Topbrag: Gentagelse af DM-finalen i fjor

- 20/02/18

I morgen fløjtes der til kamp kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, når de grønblusede rivaler fra Skjern Håndbold kommer på besøg i en gentagelse af sidste sæsons DM-finale.

Det bliver vores første hjemmekamp i 888ligaen i 2018. Vi har dog allerede en del kampe i bagagen fra det nye år – heriblandt Santander Final4, VELUX EHF Champions League samt en enkelt ligakamp, hvor det blev til en sikker sejr over HC Midtjylland.

I tabellen ligger vi derfor i øjeblikket placeret som nummer 5 med et point op til fjerdepladsen, der indtages af TTH Holstebro. Vi har dog en kamp i baghånden, og en sejr i morgendagens topbrag kan derfor sende os i den eftertragtede top4, der sikrer point med videre til slutspillet.

Vi er opsatte på at vise vores trofaste fans, vi hører til i top4 og vil gå benhårdt efter de to vigtige point. Dette skal vi muligvis gøre uden Andreas Holst og Janus Smarason, der begge er tvivlsomme til morgendagens dyst.

At hente sejren i morgen bliver dog langt fra nogen nem opgave. Rivalerne fra Skjern er inde i en flot stime, hvor de er ubesejret de seneste 17 kampe. Det har også sendt dem op på førstepladsen i 888ligaen. I vinterpausen har de samtidigt forstærket sig med tilgangen af norske Eivind Tangen fra HC Midtjylland.

Men vi har i sinde at stoppe denne stime i morgen og er klar til at gå efter de to point. I morgen er vi igen tilbage i vante rammer i Jutlander Bank Arena, hvor vi med jeres hjælp på lægterne skal tage et vigtigt skridt mod top4.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig billet til gentagelsen af DM-finalen. Du kan ligeledes fortsat nå at få fingrene i billet til kampen lige her.

Kampen starter kl. 19.30 og dømmes af Michael Søegaard og Thomas Kalisz.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere