Topbrag mod Team Tvis Holstebro onsdag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena

- 08/03/16
Der er topbrag på menuen, når vi onsdag kl. 19.30 byder velkommen til Team Tvis Holstebro i Jutlander Bank Arena. Vestjyderne er på førstepladsen i ligaen med fire spillerunder tilbage i grundspillet. De har 32 point, mens vi er nummer fem med 27 point. 

- Vores målsætning er at slutte blandt de fire bedste i grundspillet for at få points med over i slutspillet. Vi er et enkelt point efter fjerdepladsen, og det betyder, at hver af de fire sidste kampe er finaler for os, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi skal komme med alt, vi har, og forhåbentligt viser måltavlen sejr til os, når de 60 minutter er spillet. 

- Vi har stor respekt for Team Tvis Holstebro, der sæsonen igennem har vist stor evne til at slå til i kampens sidste minutter og hente sejrene. De giver aldrig op, så det gælder om at fighte og spille klogt. Team Tvis Holstebros styrke er den holdet i sig selv. Snart er det ene spiller, der blomstrer op i kampene, snart en anden. 

Jonas Larholm har været omdrejningspunktet i angrebet i størstedelen af sæsonen, men han er nu ude resten af sæsonen efter en skulderoperation. I hans sted træder rutinerede Jac Karlsson straks i karakter, og han er playmakeren, der kan sætte ikke mindst højre backen Peter Balling i scene. På højre fløj altid farlige Patrick Wiesmach, der både er scoringssikker og eminent til at erobre bolde i forsvaret. 

Vi vandt opgøret i Holstebro i første runde tilbage i oktober, men tabte en uge senere kvartfinalen i pokalen efter omkamp. 

Kampen i morgen dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

Du kan sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk, og du kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen - for kun 89 kr. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere