​Topbrag på programmet i Jutlander Bank Arena

- 05/11/19

Onsdag aften byder vi på et vaskeægte topopgør, når Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg. Kampstart er kl. 20.30.

Ni runder er der spillet af Primo Tours Ligaen, og vi topper tabellen med 15 point. Nærmeste forfølger er Ribe-Esbjerg, som indtager andenpladsen med 13 point.

Onsdagens opgør i Jutlander Bank Arena er dermed et absolut topbrag tidligt på sæsonen, hvor der er to uhyre vigtige point på spil.

Vi har fået en skidt opstart efter landsholdspausen, hvor det er blevet til et liganederlag ude mod Mors-Thy samt et klart nederlag i VELUX EHF Champions League på udebane mod Paris Saint-Germain.

Sulten efter at komme tilbage på sejrskurs er enorm stor, og alle mand er opsatte på at jagte sejren fra første fløjt, så vi kan udbygge føringen i den hjemlige liga.

Det skal ske i egen hule, hvor vi efter knap tre ugers kamppause igen er tilbage i vante omgivelser med vores trofaste publikum i ryggen.

Nogen nem opgave bliver det dog langt fra mod et vestjysk mandskab, der har fået en rigtig fin start på sæsonen, hvor de har leveret et højt stabilt niveau.

Der skal dog ikke herske den mindste tvivl om, at vi vil gå benhårdt efter sejren - og vi håber, I er klar på lægterne til at give drengene maksimal støtte i jagten på to meget vigtige point.

Mere end 4.000 tilskuere har allerede sikret sig billet til dette topopgør, men du kan fortsat nå at købe din billet og opleve braget på tætteste hold. Kampstart er som tidligere nævnt kl. 20.30, og du kan købe din billet lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere