Topbrag venter i Gudme

- 24/09/18

Onsdag aften kl. 20.30 fløjtes der til kamp, når GOG er modstanderen i et vaskeægte topopgør.

Nummer 1 mod nummer 2. Det er, hvad der venter onsdag. Med maksimumpoint efter fem opgør topper vi Herre Håndbold Ligaen med ti point, mens vi har fynboerne lige i hælene med otte point.

Selvom det er tidligt på sæsonen, er der altså lagt op til et kæmpe brag onsdag aften i Gudme. Det bliver samtidigt en kamp, hvor vi skal forsøge at jagte revanche fra sidste gang, vi mødtes, hvor GOG sikrede sig bronzemedaljerne for næsen af os.

GOG har indtil nu været ført an af en mildest talt storspillende Lasse Møller. Han ligger lige nu suverænt i spidsen på topscorerlisten med hele 47 mål, hvilket er ti scoringer mere end nummer to på listen.

For vores vedkommende har et stærkt kollektiv været kendetegnende. Ser man på alle væsentlige statistikker som hold, er vi repræsenteret i top 3 på samtlige lister. Det vidner om, at vi som hold har præsteret flot i alle spillets facetter.

Netop dette får vi i den grad behov for onsdag aften – for der venter utvivlsomt en rigtig, rigtig svær udfordring mod GOG. Men vi er naturligvis klar til at tage udfordringen op, og vi vil kæmpe med alt, vi har, for at bevare statussen som eneste ubesejrede hold i ligaen.

Du kan følge vores jagt på dette live på TV2 Sport med kampstart kl. 20.30.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere