​Topkamp i Skjern

- 12/11/19

Onsdag aften kl. 18.30 fløjtes der til start i Skjern Bank Arena, hvor der venter et spændende topopgør mod vores grønblusede rivaler.

Efter 10 spillerunder i Primo Tours Ligaen topper vi tabellen med 17 point. Vi har fire point ned til vores nærmeste forfølgere, hvor Skjern Håndbold er i blandt.

Det er dermed en yderst vigtig kamp, der er på programmet – og vi er klar til at jagte to point, så vi kan fastholde et solidt forspring ned til de jagtende mandskaber.

Der er dog ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave. Efter en vaklende start er Skjern for alvor ved at finde rytmen, og de har således sejret i deres seneste fire ligakampe.

Siden starten af 2017 har vi stødt sammen med Skjern Håndbold ikke færre end 15 gange, mens onsdagens kamp bliver det første kapitel i rivaliseringen denne sæson.

Det bliver dermed også første gang, vi står overfor Skjerns nye trænerduo. Patrekur Jóhannesson er ny mand i spidsen, og han assisteres af Claus Dalgaard-Hansen.

Indenfor stregerne har de i denne sæson bl.a. fået tilgang af stregspiller Jonas Tidemand, bagspiller Elvar Örn Jónsson og målmand Robin Haug. De har derudover fortsat bevaret en stor del af stammen fra sidste sæson, hvor de grønblusede sikrede sig bronze.

Selvom vi indkasserede et nederlag i weekendens kamp mod Barcelona, er der masser af positive takter, vi kan tage med fra dette opgør. Disse skal bruges onsdag aften i Skjern, hvis vi skal tage de to point med hjem til Aalborg.  

Af vores seneste 15 kampe er syv endt med Skjern-sejr, seks med Aalborg-sejr og to uafgjorte. Alt peger altså på et uhyre tæt opgør, men vi vil gå benhårdt efter de to point og dermed udligne statistikken for de seneste tre års indbyrdes opgør.

Kampstart er kl. 18.30. Opgøret vises ikke på TV men kan i stedet følges spil for spil på tophåndbold.dk.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere