Topkamp lørdag i Holstebro - niveauet skal holdes

- 19/12/14
Når vi i morgen, lørdag kl. 17.10,  møder Team Tvis Holstebro i Gråkjær Arena i Holstebro har de to hold i hvert fald ét til fælles: Storsejre over Skjern Håndbold inden for den seneste uge.

Desuden kæmper de to hold hårdt om topplaceringerne i Boxer Herreligaen. Vi er p.t. på andenpladsen med 25 point efter 17 kampe, mens Team Tvis Holstebro er nummer seks med 20 point for 17 kampe.

Team Tvis Holstebro vandt i søndags 33-25 i lokalopgøret mod Skjern Håndbold i arenaen i Holstebro, mens vi vandt 30-22 i Skjern i onsdags. Team Tvis Holstebro tabte i onsdags 23-21 i Aarhus, hvor vi også tidligere har tabt 23-16.

Da vi mødtes i første runde i Giganitum i åbningskampen i dette års liga, sluttede kampen 24-24.

- Team Tvis Holstebro har en stærk hjemmebane, og vi kommer til Holstebro med stor respekt for deres hold og deres spil, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi skal selvfølgelig holde et vågent øje med liga-topscorer Michael Damgaard, men vi har størst fokus på vort eget spil i både forsvar og angreb. Kan vi holde niveauet fra de seneste kampe med godt målmandsspil, solidt forsvar og et minimum af tekniske fejl i angrebet, så tror jeg på en ny sejr. Vi ved, at vi skal holde fast i samtlige 60 minutter, før Klavs Bruun Jørgensen tropper kæmper altid til sidste fløjt, siger cheftræner Jesper Jensen.

- Jeg ved, at vi til kampen får stor opbakning fra ca. 100 medrejsende fans fra Aalborg Håndbold Support. Det er fantastisk flot, og jeg håber, at vi kan betale tilbage med en sejr, siger cheftræneren.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 i Gråjkær Arena og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere