Topopgør i SKANSEN

- 19/11/18


På onsdag venter et vigtigt ligaopgør på udebane mod SønderjyskE, hvor vi med en sejr kan forsvare vores førsteplads.

Midt i vores jagt på deltagelse i europæisk gruppespil venter der os en svær udfordring i Herre Håndbold Ligaen, når vi onsdag står overfor ligaens nummer 5 i form af SønderjyskE.

Efter fire sejre på stribe i ligaen har vi spillet os alene på førstepladsen – og det er naturligvis en position, vi har i sinde at forsvar med næb og klør, når der kl. 19.30 fløjtes til start i Broager Sparekasse SKANSEN.

Det bliver dog langt fra en nem opgave, der venter. SønderjyskE har haft en rigtig flot første halvsæson, og de har i de seneste tre kampe bl.a. sikret sig tre point mod de to øvrige top 3 hold, GOG og Bjerringbro-Silkeborg – alle tre point endda på udebane.

For sønderjyderne er det bl.a. to af vores tidligere spillere, der er gået forrest. Christian Jensen er hjemmeholdets næstmest scorende, mens Chris Jørgensen ligeledes har skudt en del bolde bag modstanderens målmænd i sæsonens løb.

På papiret venter der også et par spændende ’kampe i kampen’. Ómar Ingi Magnússon er med sine 50 assists den spiller med flest målgivende afleveringer efterfulgt af Chris Jørgensen på ligaens andenplads med 43. Det bliver derfor en kamp mellem to spillere, der forstår at sætte sine medspillere i scene.

En anden spændende duel bliver på målmandsposten. Kristian Sæverås topper i øjeblikket ranglisten med ligaens højeste redningsprocent, mens Mikael Aggefors er oppe som nummer syv. Derimellem ligger både hjemmeholdets Thorsten Fries og Kristian Dahl Pedersen, og fire af de syv bedst målmænd statistisk set kan derfor komme i spil onsdag aften.

Vi mødtes tidligere på året, da vi i sæsonens allerførste ligakamp vandt med fem hjemme i Jutlander Bank Arena – og historisk set har vi også haft et godt overtag på sønderjyderne de seneste sæsoner med 7 sejre og 1 uafgjort i de seneste 8 indbyrdes kampe.

Vi håber på mere af samme skuffe, når der onsdag fløjtes til start. Det bliver dog en rigtig svær opgave på en vanskelig udebane, men vi vil naturligvis gå efter de to point, så vi kan fastholde førstepladsen.

Kampen starter kl. 19.30, og den kan følges spil for spil på tophaandbold.dk.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere