Trak solidt fra Mors-Thy til sidst - sejr på 34-26

- 15/08/11
Vi fortsætter med at vinde test-kampene. Således blev det til den syvende sejr af syv mulige, da liga-kollegerne fra Mors-Thy Håndbold blev besejret 34-26 i en test-kamp foran godt 200 tilskuere i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Vi førte 16-15 ved pausen.

Jacob Bagersted er fortsat ude med en skade, men genoptager træningen senere i denne uge, og i hans sted er det fortsat de to 16-årige Simon Hald og Martin Kjærgaard, der er med i både forsvar og angreb. De gjorde det flot igen, og begge scorede to gange.

Forsvaret fungerede klart bedst i 2. halvleg foran en solidt spillende Ole Erevik, der afløste Søren Pedersen efter pausen. Mors-Thy scorede kun 11 mål i 2. halvleg , og vi vandt det sidste kvarter med seks mål. I denne periode scorede Rasmus Carlsen nærmest efter behag og nåede i alt op på seks scoringer i en kamp, hvor vi ikke fik tilkendt et eneste straffekast.

Målscorere for Aalborg Håndbold:

Henrik Møllgaard 6, Rasmus Carlsen 6, Jan Lennartsson 6, Håvard Tvedten 6, Johan Jakobsson 3, Kristian Kjelling 3, Simon Hald 2 og Martin Kjærgaard 2.

De to mødes igen torsdag i Thisted, og lørdag kl. 14.00 spiller Aalborg Håndbold i Suldrup mod Viborg HK.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere