Tre Aalborg-spillere i aktion mod A-landsholdet i Kjellerup

- 04/04/16
Tre Aalborg Håndbold-spillere skal i aktion tirsdag kl. 19.00 i Arena Midt i Kjellerup, når de som en del af udviklingslandsholdet møder A-landsholdet i en træningskamp, der primært tjener som landsholdets sidste forberedelse før OL-kval kampene fredag til søndag. 

Søren Westphal, Martin Larsen og Rene Antonsen er med i den 14-mands trup, der skal i kamp. Simon Hald skulle også have været med, men han har været nødt til at melde afbud på grund af sin fodskade, som han endnu ikke er helt kvit. 

På udviklingslandsholdet er også to kommende Aalborg Håndbold-spillere, nemlig Patrick Wiesmach og Tobias Ellebæk. Wiesmach blev i dag indkaldt til A-landsholdets træning for at spare Hans Lindberg, der har knæ-problemer. Planen er dog, at Wiesmach spiller med udviklingslandsholdet i tirsdagens kamp. 

Ud over tre ovennævnte Aalborg-spillere skal Sander Sagosen igen i aktion for det norske landshold, der for anden gang på tre dage møder Island i Trondheim. Derefter sætter Sander og co. senere på ugen kursen mod Herning, hvor holdet fredag til søndag spiller OL-kval mod Kroatien, Danmark og Bahrain.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere