Tre nye eksklusivpartnere i Aalborg Håndbold

- 29/08/11
Aalborg Håndbold kan ved indgangen til den nye sæson notere tilgang af tre nye eksklusivpartnere, der er den næsthøjeste kategori af samarbejdspartnere i klubben.

De tre nye eksklusivpartnere er Frugt Karl, Spar Nord og Carlsberg, og tilgangen glæder direktør Jan Larsen:

- Vi mærker en positiv stemning omkring Aalborg Håndbold i både erhvervslivet og blandt de mange tilskuere og fans, der følger os tæt i hverdagen.Vi er meget glade for opbakningen og håber, at endnu flere får lyst til at være med nu, da sæsonen nærmer sig.

- Generelt har vi haft en markant tilgang af samarbejdspartnere det seneste halve år, og det giver os et bredt og solidt fundament at arbejde videre på, siger Jan Larsen.

Aalborg Håndbold har nu i alt ni eksklusivpartnere. Det er DESMI, Cembrit, Nordjyske Medier, PUMA, Aalborg Kommune ,Frugt Karl, Spar Nord, Carlsberg og Basis Tryk.

Aalborg Håndbold spiller første kamp i ligaen på hjemmebane i Gigantium Arena onsdag 7. september kl. 19.30 mod Nordsjælland. Derefter følger udekamp mod Lemvig søndag 11. september - og allerede onsdag 14. september kl. 19.30 og fredag 16. september kl. 19.30 er der hjemmekampe igen - mod henholdsvis Skjern Håndbold og Århus Håndbold.  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere