Tre retters jule-håndbold menu i cafeen på fredag for kun 69 kr.

- 27/11/12
Vi byder som sædvanlig inden for til spisning i Carlsberg Caféen før kampene, og på fredag sætter vi en tyk streg under den forestående højtid - og ikke mindst, at vi på fredag går efter den 10. sejr på stribe - med en lækker jule-håndbold menu for kun 69 kroner før kampen mod TMS Ringsted. 

Kokken serverer marineret sild med hjemmelavet karrysalat, æg, løg og rugbrød, grønlangkål med medister, kogt hamburgerryg, sylte, brune kartofler, sennep, kanelsukker og rødbeder - samt ris a la mande med kirsebærsauce for kun 69 kroner. 

Vi slår dørene op kl. 18.00 - og du får det hele for kun 69 kroner. Du kan bestille og betale på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. 

Ud over den lækre menu byder vi på indlæg af direktør Jan Larsen, interviews med assistenttræner Morten Bjerre og TMS Ringsteds cheftræner Jens Stuhr - alt sammen som sædvanligt kædet sammen af Per Rishøj, og vi udlodder flotte præmier undervejs. 

Kom og vær med til en rigtig hyggelig for-premiere på julemåneden. Den bedste optakt til en rigtig god håndboldaften i Gigantium.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere