​Tre sejre på stribe i 888ligaen

- 04/10/17

Aftenens kamp i Jutlander Bank Arena endte med en 28-26 sejr over HC Midtjylland efter en tæt affære, hvor pausestillingen var 13-13.

Begge hold kom blæsende fra start, og efter blot otte minutters spil var stillingen 7-7. Resten af halvlegen kom der lidt mere ro på og mere etableret angrebsspil. Samtidigt fik forsvarene og de to målmænd bedre fat, og det resulterede i 13-13 ved pausen.

Efter sideskiftet kom vi ud med et lille overtag, og vi tog en tremålsføring ti minutter inde i anden halvleg til stillingen 19-16. Midtjyderne hang dog godt på, og de fik endda taget føringen kort efter. Da det hele skulle afgøres havde vi den afgørende skarphed, og vi kunne derfor trække en 28-26 sejr i land til stor jubel for størstedelen af de 3.344 fremmødte tilskuere.

Det var alt i alt en flot indsats hele vejen rundt, men der var alligevel specielt tre spillere, der skilte sig ud. Aggefors stod en fantastisk kamp i målet og endte med en redningsprocent på 45 efter i lange perioder af kampen at have lagt over 50 %. Martin spillede ligeledes en rigtig god kamp og gik forrest med otte scoringer, hvoraf flere blev sat ind i den afgørende fase af kampen. Buster lavede syv mål på syv forsøg heraf fem på straffe og var tilbage til at være sikkerheden selv fra pletten.

En vigtig sejr endte det altså med og yderligere to point på kontoen, hvilket bringer os helt frem i topstriden efter den tredje sejr i træk i 888ligaen. Næste opgave er allerede søndag igen på hjemmebane, når HC Meshkov Brest kommer på besøg i en uhyre vigtig kamp i VELUX EHF Champions League. Du kan stadig nå at købe din billet her

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 8, Buster Juul 7 (5), Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 4, Patrick Wiesmach 2, Simon Hald 2, Andreas Holst 1. 

Målscorere for HC Midtjylland:
Eivind Tangen 5, Espen Lie Hansen 5, Rasmus Carlsen 4, Besard Hakaj 4, Casper Sas 4, Dennis Kirkegaard 2, Lars Jakobsen 1, Jacob Østergaard 1. 


Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min
HC Midtjylland: 5 x 2 min.  


Dagens dommere var Malene Kroløkke Lythje og Dennis Engkebølle Stenrand.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 3.344. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere