Tre tophold tester formen i Jutlander Bank Cup fredag

- 13/08/15
Der er mindre end to uger til, at Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Aalborg Håndbold står foran 1/8-finaler i Landspokalturneringen og premieren på Boxer Herreligaen.

I morgen, fredag, tester de tre hold den aktuelle form mod hinanden i en mini-turnering i Jutlander Bank Arena, hvor Aalborg Håndbold og BSV åbner turneringen med indbyrdes kamp kl. 18.15. Derefter spilles frem til ca. kl. 21.30, hvor Jutlander Bank overrækker en check på 10.000 kr. til det vindende hold.

Det er nummer 1,3 og 4 fra sidste sæson,  der mødes, og der er lejlighed til at se flere nye spillere på holdene i aktion. Hos Aalborg Håndbold byder vi velkommen til Andreas Palicka, Aron Edvardsson, Jesper Meinby, René Antonsen og Mikkel Ibsen, mens KIF København København blandt andre præsenterer russeren Konstantin Igropulo som erstatning for Kim Andersson, og BSV kommer med Nikolaj Markussen, Rasmus Jensen, Johan Hansen og målmand Kasper Larsen som nye spillere.

Reglerne for turneringen er bl.a., at kampene ikke kan slutte uafgjort. Der skal derfor skydes straffekast, hvis det står lige efter 2 x 20 minutter.

De tre kampe dømmes alle af Martin Gjeding og Mads Hansen.

Du har mulighed for at købe billet til Jutlander Bank Cup på www.aalborghaandbold.dk. Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og rådmand Mads Duedahl forestår den officielle åbning kl. 18.00, hvorefter sangstjernen Basim underholder, indtil kampstart kl. 18.15.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere