Tredje gang skal være lykkens gang på Sjælland på fire uger

- 24/09/13
Tredje gang skal være lykkens gang, når vi onsdag kl. 19.30 spiller i Ringsted - for at få sæsonens første sejr på Sjælland i denne sæson. Vi indledte 31. august med nederlag mod KIF Kolding København, og senest tabte vi overraskende 32-31 til Nordsjælland sidste onsdag. 

Den historie skal der ændres på mod TMS Ringsted -  velvidende, at vi tabte sidst vi var i Ringsted-Hallen i december. Vi kommer til at kæmpe hårdt for sejren, for Ringsted tørster efter at sikre sig sæsonens første point efter nederlag i de fire første kampe mod SønderjyskE, Ribe-Esbjerg, KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg. 

Nikolaj Jacobsen har kun haft en enkelt træning med tropperne siden kampen i Flensborg i søndags. Tobias Aren, Marcus Mørk og den tidligere Ringsted-spiller Stig Bugge er fortsat ude med skader, mens flere andre trækkes med små-skader. 

Profilerne på hjemmeholdet er blandt andre den tidligere Aalborg-målmand, John Boye, playmakeren Rune Poulsen, stregspilleren Rasmus Wegmann, fløj-spillerne Mathias Dadason og Lasse Uth og den nye svenske højre back Marcus Dahlin. 

Kampen spilles onsdag kl. 19.30 og dømmes af Henrik Johnsen og Ken Cardozo. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere