Tredje semifinale efter nederlag i Silkeborg

- 13/05/17
Efter et nederlag på 29-27 i Silkeborg skal vi ud i en tredje semifinale på tirsdag 16. maj 20.30 i Jutlander Bank Arena. Direkte duel om pladsen i DM-finalen. 

Det blev en kamp, der langt hen ad vejen blev spillet på hjemmeholdets præmisser. Vi manglede skarphed i begge ender af banen. Især i 1. halvleg misbrugte vi mange oplagte chancer, bl.a. to straffekast, og alligevel var vi kun bagud 12-11 ved pausen. 

Derefter fik vi en decideret dårlig start på 2. halvleg, som gav BSV føringen på 16-11. Selv om vi kæmpede bravt videre og gik i 7 mod 6-spil allerede efter 10 minutter, så blev det lige ved og næsten. Defensivt havde vi generelt svært ved at stoppe deres indspil til stregen, hvorfra Knudsen og Ørsted scorede til sammen 11 mål. Vi nåede ikke tættere end to mål, og derved blev det. 

Kampen blev generelt en rodet affærre med mange spilstop, diskussioner frem og tilbage mere end godt spil. Der var dog fuld intensitet hele vejen igennem, og der er lagt op til et nyt drama i Jutlander Bank Arena på tirsdag. 

Før kampen blev Sander Sagosen hyldet som bedste venstre back i 888ligaen, stemt ind af sine kolleger i ligaen og danske spillere i udlandet. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere