​Turen går til Ringsted

- 22/03/21

Tirsdag aften venter vores næstsidste kamp i HTH Herreligaens grundspil, når vi på udebane møder TMS Ringsted. Kampstart er kl. 18.30, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

Med kun to kampe tilbage er alt fortsat i spil, og der venter os derfor et uhyre vigtigt opgør i Dansk Kabel TV Arena tirsdag aften.

Top 3 er fortsat helt åben, og vi kan med to sejre i de sidste to kampe sikre os den andenplads, vi i øjeblikket indtager.

To sejre kan ligeledes være nok til at overhale GOG på førstepladsen – det kræver dog, at fynboerne taber en af deres to resterende kampe. Sætter vi derimod point til i en af de tilbageværende kampe, kan TTH Holstebro ligeledes overhale os i tabellen. Vi møder i øvrigt vestjyderne på hjemmebane i sidste spillerunde. Se ligastillingen her. 

Først og fremmest gælder det dog TMS Ringsted, og der venter os en på mange måder svær udekamp mod et utvivlsomt sultent hjemmehold.

Ringsted-mandskabet kæmper en drabelig kamp i bunden af tabellen med Lemvig-Thyborøn om at undgå den direkte nedrykning. I sidste uge besejrede sjællænderne KIF Kolding, og de kravlede derfor et point for Lemvig-Thyborøn i tabellen.

Man kan altså roligt sige, at HTH Herreligaen spidser til. Tirsdagens kamp er ingen undtagelse, og der er særdeles vigtige point på spil i begge ender af tabellen - og du kan som nævnt se med direkte på TV2 Sport. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere