​Turen går til Sønderjylland

- 24/09/19

Onsdag aften venter en svær opgave i det sydjyske, når vi drager til Sønderborg for et møde med SønderjyskE i Primo Tours Ligaen. Kampstart er kl. 20.30.

Der er et tidligt topopgør på programmet i Broager Sparekassen SKANSEN. Vi indtager en delt førsteplads med 7 point, mens onsdagens modstander er lige i hælene på os med 6 point for sæsonens første fire kampe.

SønderjyskE er kommet godt fra land i den nye ligasæson, hvor de specielt har imponeret på hjemmebane med sejre over Skjern Håndbold i premieren og sidenhen en overbevisende en af slagsen mod KIF Kolding.

Det bliver derfor en svær udfordring, vi tager op onsdag aften, når vi skal forsøge at fortsætte vores stime som ubesejret og holde os helt i toppen af Primo Tours Ligaen.

Historisk set har vi dog haft et godt tag på sønderjyderne, og vi har ikke tabt i de seneste 11 indbyrdes opgør, hvoraf 5 har været på sønderjysk grund i den intense kulisse i Broager Sparekassen SKANSEN.

Denne statistik har vi naturligvis tænkt os at bygge videre på, men vi er samtidigt fuldt bevidste omkring, at de indbyrdes kampe er historie, og onsdagens kamp er en ny og vanskelig udfordring.

Vi kommer med frisk energi og selvtillid i bagagen ovenpå søndagens forrygende Champions League kamp mod Zagreb. Samme energiniveau og koncentration vil vi ligge for dagen i Sønderborg, når slaget om to vigtige ligapoint skal slås.

Hvis du ikke tager turen sydpå, kan du følge vores jagt på de to point direkte på TV2 Sport. Kampstart er som tidligere nævnt kl. 20.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere