Tvedten, Erevik og Jakobsson også klar til EM

- 12/12/13
Ikke færre end fire af vores spillere er nu udtaget til EM i Danmark i januar. Først Mads Mensah Larsen for Danmark, og nu Håvard Tvedten Tvedten og Ole Erevik for Norge samt højre backen Johan Jakobsson for Sverige.

På det danske hold har vi tre spillere blandt reserverne, nemlig Jacob Bagersted, Marcus Mørk og Morten Slundt, mens forsvarskrumtappen Niclas Barud er blandt Sveriges reserver.

Mads Mensah og det danske hold spiller sine indledende kampe i Herning, mens Norge spiller i Gigantium og er i pulje med Island, Spanien og Ungarn. Sverige spiller sin indledende pulje i Brøndby-Hallen og skal møde Montenegro, Hviderusland og Kroatien i indledende pulje.

Danmark og Norge forbereder sig i den samme turnering i Frankrig 2.-7. januar, hvor Frankrig og Qatar er de to andre hold.

Sverige forbereder sig med fem landskampe op til EM. Først i forbindelse med træningslejr i Cordoba i Spanien 3.-5. januar mod Egypten, Brasilien og Spanien. Johan Jakobsson og co. slutter af med to kampe mod de regerende verdensmestre  fra Spanien henholdsvis 8. januar i Kristianstad og 9. januar i Malmö.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere