Tvedten: Håber at være klar til Skanderborg-kampen på mandag

- 09/09/15
Venstre fløjen Håvard Tvedten har haft døjet med en muskelskade i højre skulder i optakten til sæsonen. Det har betydet, at han enten har siddet helt uden for eller har spillet begrænset tid i kampene. Han var meldt klar til kampen mod Mors-Thy Håndbold i mandags, men under opvarmningen begyndte det igen at stramme til i skulderen, så det blev vurderet, at skaden kunne blive forværret, hvis han spillede.
 
- Det er ikke sjovt at sidde uden for og ikke være i stand til at hjælpe på banen. Jeg har heldigvis været forskånet for ret mange skader i min karriere, og jeg håber på at være klar til at spille på mandag, når vi møder Skanderborg på udebane, siger Håvard Tvedten, der er holdets anfører. 

- Det var ikke godt det, vi leverede i mandags mod Mors. Det var et kollektivt kollaps, hvor vi faldt som hold. Det må ikke ske igen, og det skal hævnes på mandag i Skanderborg. Vi tabte i Skanderborg sidste sæson. Det er også et vanskeligt sted at spille, men det er en kamp, der skal vindes, siger Håvard Tvedten. 

Det går også fremad med stregspilleren René Antonsens skulderskade, som han pådrog sig for nogle uger siden i en træningsturnering i Norge. Det er dog endnu for tidligt at sige noget om, hvornår han er tilbage igen.
 
Kampen i Skanderborg kan ses på TV 2 Sport mandag kl. 19.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere