​U-landsholdsspillere skriver kontrakt med Aalborg Håndbold

- 30/06/21
 
De to U-19 landsholdsspillere, bagspiller Victor Kløve og stregspiller Valdemar Hermansen, har begge indgået en aftale med Aalborg Håndbold, der løber frem til sommeren 2023.
 
De er begge en del af vores U19-ligahold. Sideløbende har de i indeværende sæson også ofte deltaget i ligatræningen, mens det ligeledes er blevet til debut i liga såvel som EHF Champions League-regi for både Victor og Valdemar.
 
Det er derfor en tilfreds direktør, der glæder sig over, at de to unge talenter skal fortsætte deres udvikling i Aalborg Håndbold.
 
- Jeg er stolt over, at vi kan beholde to af vores egne store talenter, der begge har gjort sig flot bemærket omkring ligaholdet allerede i denne sæson. De skal fortsætte på vores ungdomshold, mens de samtidigt skal snuse endnu mere til ligaholdet, hvor de skal træne med kontinuerligt – og fortsætter Victor og Valdemar deres flotte udvikling, håber vi på, at de bliver en fast del af ligaholdet i fremtiden, siger direktør Jan Larsen.
 
Victor Kløve:
 
- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg glæder mig virkelig meget til at fortsætte min udvikling i Aalborg Håndbold. Det er stort at være en del af det hold, jeg har fulgt på tæt hold i så mange år, og nu ser jeg bare frem til fortsat at kæmpe med næb og klør for at bevise mig.
 
Valdemar Hermansen:
 
- Jeg er utroligt glad for, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i Aalborg Håndbold. Denne sæson har helt sikkert givet mig blod på tanden, og jeg er klar til at give mig 100% for at gribe denne chance og forfølge min drøm.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere