Uafgjort mod Skjern i tæt afslutning

- 18/03/17
Der var lagt op til en rigtig herrefight, og det blev det !!

En kamp på absolut topniveau af begge hold, der sluttede med at dele point til sidst efter en sindsoprivende afslutning. 26-26 efter føring til os på 13-12 ved pausen. En af sæsonens hidtil bedste og mest underholdende kampe i 888ligaen.

Der var høj intensitet fra første fløjt, og kampen bød på skiftende føringer til begge hold. Vi havde teten i begyndelsen af 2. halvleg med føring på 17-13, men Skjern udnyttede 7-6.-reglen flot til at komme tilbage og endda bringe sig ret solidt foran med 25-21 med seks minutter igen.

Det lignede en afgørelse, men igen viste vi flot moral med stærkt forsvarsspil og godt målmandsspil af Aggefors. Det forhindrede Skjern i at score i de sidste tre minutter og med to mål af Martin Larsen - det sidste 20 sekunder før tid - sikrede vi os uafgjort.

Resultat betyder, at vi nu er fire point foran TTH Holstebro på andenpladsen med to kampe tilbage. Men da vi skal møde Holstebro-mandskabet på udebane i sidste spillerunde, skal vi have mindst ét point mere i de to sidste kampe - forudsat at TTH Holstebro vinder de sidste to kampe.

Næste opgave er på onsdag 22. marts kl. 20.30, når vi møder KIF Kolding København på hjemmebane i Jutlander Bank Arena. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere