Udekamp lørdag mod KIF Kolding København i Brøndby

- 01/12/16
For få år siden førte Aron Kristjansson KIF Kolding København til to DM-titler som cheftræner. På lørdag står han for første gang i spidsen for Aalborg Håndbold i en kamp mod sydjyderne/københavnerne, når de to hold mødes i Brøndby-Hallen.

Der er dog skiftet gevaldigt ud på Kolding-holdet siden da, og anført af cheftræner Carlos Ortega er holdets spil nu spansk inspireret anført af playmaker Niko Mindegia og venstre backen Antonio Garcia. Læg dertil den brasilianske højre fløj Fabio Rocha Chiuffa og Kasper Hvidts og Lars Jørgensens mange år i spansk håndbold.

Aron Kristjanssons tropper sætter kursen mod Brøndby-Hallen - og mod to point for at konsolidere førstepladsen i 888ligaen.

- Vi har ganske vist syv point flere end Kolding før kampen, men de har et stærkt hold, og uanset holdenes øjeblikkelige placering er det en kamp mellem to hold, der stræber efter at placere sig helt i toppen af ligaen og har potentialet til det, siger Aron Kristjansson, som derfor forudser et tæt opgør på en vanskelig udebane.

-Vi skal forbedre vores forsvarsspil i forhold til kampen i Skjern, bevare sikkerheden i spillet og koncentrationen og presse dem i samtlige 60 minutter. Vi glæder os til kampen og tror på mulighederne for sejren, siger Aron Kristjansson.

Kampen spilles lørdag kl. 16.10 og kan ses direkte på TV 2. Kampens dommere er Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere