​Udsolgt Jutlander Bank Arena er klar til nyt CL-brag

- 22/11/19


På søndag er der igen håndbold fra absolut øverste hylde på programmet, når en udsolgt Jutlander Bank Arena danner ramme om vores kamp mod Paris Saint-Germain i VELUX EHF Champions League.

8 af de i alt 14 kampe er der spillet i CL-gruppespillet, og vi ligger inden 9. spillerunde placeret på fjerdepladsen – de seks bedste hold går videre til knockoutfasen.

Vi har dermed skabt os et godt udgangspunkt, inden vi tager hul på den afgørende fase af gruppen. Og søndag skal vi så ud og jagte flere point.

Der venter os selvsagt en enorm stor opgave mod det franske storhold, men vi har tidligere bevist, at vi kan spille med på allerhøjeste niveau – og det er vi klar til igen søndag.

Det kommer med garanti også til at kræve en præstation i absolut topklasse, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point på søndag. Det bliver afgørende, at vi kan strikke 60 minutter, hvor vi holder et højt niveau.

I den omvendte kamp i Paris spillede vi 20 rigtig gode minutter fra kampens begyndelse. Herefter gik tingene ikke vores vej frem mod pausen, og vi fandt aldrig fodfæste igen – det har vi ikke råd til på søndag.

På hjemmebane med en udsolgt Jutlander Bank Arena i ryggen kan alt dog ske - og vi vil uden tvivl jagte at skabe den helt store overraskelse på søndag, når Hansen, Sagosen, Karabatic & Co. er på besøg.

Tidligere på ugen fik vi den optimale optakt til kampen, da vi ligeledes på hjemmebane slog Bjerringbro-Silkeborg 32-26 i topopgøret fra den hjemlige Primo Tours Liga.

Søndag skal vi så løfte vores spil endnu et niveau, og vi er klar til, sammen med 5.000 tilskuere på lægterne, at give den, alt vi har. Har du ikke sikret dig billet til kampen, kan opgøret følges direkte på DR1. Kampstart er kl. 16.50.

Der kan i øvrigt læses mere om Paris Saint-Germain lige her
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere