Ungarsk storhold kommer på besøg

- 17/11/20
 
Onsdag aften danner Jutlander Bank Arena ramme om et CL-brag af de helt store, når Telekom Veszprém kommer på besøg til vores syvende kamp i denne sæsons EHF Champions League gruppespil.
 
Det ungarske mandskab er dermed den sidste af vores syv gruppemodstandere, vi mangler at krydse klinger med i denne sæson.
 
De første seks kampe har for vores vedkommende budt på fire sejre efterfulgt af to nederlag i de seneste kampe mod henholdsvis THW Kiel og Barcelona.
 
Begge disse mandskaber er en del af det udsatte VELUX EHF Final4, og det samme gør sig gældende for onsdagens modstander fra Veszprém.
 
Det er derfor endnu et hold fra den absolutte øverste hylde i europæisk klubhåndbold, vi står overfor onsdag aften i Jutlander Bank Arena.
 
Veszprém råder over en lang række af landsholdsprofiler på samtlige positioner, og de råder bl.a. over de to danskere Rasmus Lauge og Nikolaj Markussen.
 
På papiret venter der os en af sæsonens sværeste hjemmekampe, og skal vi have muligheden for point kræver det, at vi kollektivt rammer en af de helt store dage.
 
Det har vi vist, at vi er i stand til – også tidligere mod netop Veszprém. Tilbage i 2017 besejrede vi nemlig ungarerne og tog dermed en af klubbens første store europæiske skalpe.
 
Onsdag jagter vi så en ny af slagsen, og er du ikke på plads i Jutlander Bank Arena, kan du følge med på TV3 Sport fra kl. 18.00 – kampstart er kl. 18.45.


Vil du blive klogere på Telekom Veszprém, kan du læse mere om det ungarske mandskab her. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere