Develop Camp - efterår 2021


Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så kan du nu tilmelde dig Aalborg Håndbolds Develop Camp, hvor vi giver drenge fra årgang 2007 og 2008 mulighed for træning af høj kvalitet. Men skynd jer – da der er begrænset med pladser, er der tilmelding efter først-til-mølle-princippet.
 
Bliv trænet af ligatrænerne – og mød ligaspillere

Ansvarlig træner er U19 ligatræner Benjamin Batsberg (telefon: 26626263), der assisteres af ligatrænerne Stefan Madsen og Arnor Atlason samt ligaspillere. De vil alle være med til at give input til de deltagende drenge. 

Hovedoverskriften på Develop Camp er teknisk og individuel udvikling, og deltagerne kommer primært til at stifte bekendtskab med følgende emner: 
 
·         Koordination
·         Afleveringsteknik
·         Finter
·         Skudvarianter
 
Som målmand vil du blive trænet i følgende temaer:
·         Placeringsevne
·         Bevægelighed
·         Inspiration til ”sidelinjetræning”
·         Angrebsstarter
 
Det er afgørende, at deltagerne har: 
·         Lysten til at dygtiggøre sig
·         Glæde ved håndbold og kammeratskab
·         Forventning om at udvikle sig
·         Håb og ønske om masser af fart, inspiration og aktivitet
 
Niveauet i træningerne betyder, at det forventes, at deltagerne er sikre med bolden, er træningsparate og kan indgå i en træningsgruppe. 
 
 
Praktiske informationer 
 
Prisen for at deltage er 1.495 kr., og udover de otte træninger indeholder tilmelding til Develop Camp en T-shirt, et par shorts, drikkedunk samt 10 billetter til Aalborg Håndbolds hjemmekampe (Billetterne kan benyttes til udvalgte kampe)

Træningerne vil foregå mandage i tidsrummet 17.00-18.30 i Gigantium på følgende datoer: 13/9, 20/9, 11/10, 1/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12. 
 
Tilmelding og betaling
 
Tilmelding foregår via følgende link

Efter tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse. Du vil herefter blive kontaktet via mail af Aalborg Håndbolds administration for følgende oplysninger: 

  • Navn på deltager
  • E-mail adresse
  • Dit og dine forældres mobilnumre
  • Din årgang
  • Håndboldklub/forening
  • Trøje- og shortsstørrelse
  • Plads på banen
  • Venstrehåndet eller højrehåndet
 
Eksklusivpartnere